Prijava v Študent Net - Ekonomska fakulteta

SPREMEMBA NAČINA PRIJAVE V ŠTUDENT-NET

Obveščamo vas, da zaradi prehoda na Digitalno identiteto UL od 10. 12. 2018 dalje, dostop z vašim uporabniškim imenom (vpisno številko) in geslom v Študent-Net ne bo več mogoč.

Do Študent-Neta boste lahko dostopali le še z digitalno identiteto UL, ki jo predstavljata vaše uporabniško ime v obliki e-naslova (npr. jn1234@student.uni-lj.si) in geslo.

Če svoje digitalne identitete še niste prevzeli, jo lahko prevzamete na povezavi https://id.uni-lj.si, kjer izberete Digitalna identiteta in nato Prevzem identitete ter sledite navodilom na spletnem obrazcu.

Z digitalno identiteto, ki je bila pridobljena na drugi članici Univerze v Ljubljani ni mogoče dostopati do Študent-Neta. Za dostop, morate aktivirati digitalno identiteto UL Ekonomske fakultete.

Z digitalno identiteto lahko dostopate do naslednjih informacijskih storitev UL: http://www.uni-lj.si/studentsko_zivljenje/informacijske_storitve/.

Uporabniško ime za vstop v ŠTUDENT-NET je vaša digitalna identiteta Univerze v Ljubljani (ab1234@student.uni-lj.si). Če digitalne identitete še nimate, jo lahko prevzamete na ID-portalu Univerze.

V primeru pozabljenega gesla ga lahko ponovno nastavite na ID-portalu UL.

Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškotke. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Uporabniško ime:Geslo:


Na vrh strani